Ons team

Ons team

Het Haldu team staat klaar

Bij werving en selectie van vakmensen voor de bouw, techniek en automotive draait alles om een persoonlijk en professioneel contact met het team van Haldu Groep. Dit Haldu team bestaat uit een grote verscheidenheid aan specialisten. Hier presenteren wij ons in vogelvlucht. Klik op de contactpersoon van jouw voorkeur en je ziet direct de rechtstreekse contactgegevens.

 

Jouw eigen werkcoach

Persoonlijk contact op de bouwplaats maar ook individueel contact met een eigen werkcoach waardoor de communicatie duidelijk en via korte lijnen verloopt. Dit bevordert jouw medewerkertevredenheid….ervaar het zelf bij Haldu Groep!

 

Meer weten?

 

STEL JE VRAAG CONTACT

Altijd goed geregeld

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

 • Persoonlijke begeleiding

  Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.

Haldu Team

Werving & Selectie

Donna Kaal

Werven en selecteren oftewel vinden, binden en verbinden van onze medewerkers, dat is wat Donna al jarenlang aan de Haldu Groep bindt. Donna timmert al jaren met ons aan de weg en heeft daarom ook al op jonge leeftijd een plekje in het management team weten te bemachtigen. Dagelijks zet zij zich in om voor onze opdrachtgevers de juiste vakman op de juiste plek te krijgen. Haar werk is haar passie en dat hoor en zie je in alles terug.

Carmen Thijssen

Niet lullen maar poetsen, dat is hoe Carmen in het leven staat. Als er iemand is die weet wat meters maken is, dan is dat Carmen wel. We zijn dan ook trots dat Carmen deel uitmaakt van ons werving en selectieteam. Door haar eigenzinnige wijze weet zij telkens weer nieuwe kandidaten te overtuigen om bij ons te komen werken. Als zij eenmaal de pijlen op je heeft gericht zal ze je niet meer met rust laten, want Carmen neemt geen genoegen met “Nee”.

Demi Nillessen

Demi is een tijdje weg geweest bij Haldu om elders ervaring op te doen. Een goede move die haar echter ook weer heeft doen beslissen om terug te komen bij Haldu want voor bekwame medewerkers staat onze deur altijd open en dus ook voor Demi. Klein van stuk maar groots in haar daden zorgt Demi er dagelijks weer voor dat onze personeelsdossiers in het kader van onze NEN en VCU certificering steeds tip top in orde zijn. Hierdoor kunnen wij met een gerust hart en vol vertrouwen de volgende audit weer tegemoet zien.

Britt van Doorn

Britt is in oktober 2016 bij Haldu groep begonnen op de afdeling werving en selectie. Met haar jarenlange horeca ervaring weet zij wat aanpakken is en deinst nergens voor terug. Haar doortastende vermogen zorgt ervoor dat zij de juiste match maakt tussen medewerker en opdrachtgever. Daarnaast houdt Britt alle toegezonden cv’s in de gaten. Zodra er een cv binnenkomt, pakt Britt direct de telefoon en hoeft deze toekomstige werknemer geen dag langer te wachten op reactie.

Sjaron Jenneskens

Door haar achtergrond als pedagogisch wetenschapper, weet zij zich volledig in te leven in de kandidaat. Het sociale aspect met de mens is ook hetgeen wat haar ambieert en daarom past zij perfect binnen de afdeling werving en selectie. Ze bouwt graag een band met haar vakmannen op en middels haar inlevingsvermogen en luisterend oor probeert ze nieuwe kandidaten te voorzien van de perfecte baan. Met haar leergierige houding deinst ze nergens voor terug en gaat ze zich verdiepen in de SEU om de kandidaten nog beter te woord te staan.

Rico Janzen

Sinds november 2016 versterkt Rico de vrouwen op de afdeling werving en selectie. Door zijn opleiding bij de defensie heeft hij heel wat mensenkennis opgedaan, waardoor hij goed inzicht heeft in de werknemers en hen, indien nodig, kan sturen. Hij denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Met zijn kritische blik weet hij de werknemers bijna altijd tevreden te stellen en tevreden te houden. Hierdoor gaan ze met een lach naar het werk en verlaten ze de bouw ook weer met een lach.

Verkoop en Ondersteuning

Ron Verheijen

Als expert in de civiele betonbouw is Ron na 17 jaar dienstverband bij Randstad vanaf maart 2016 toegetreden tot het Haldu Groep team. Met de expertise van Ron in de civiele techniek maakt Haldu een enorme stap voorwaarts op het gebied van infrastructurele werken en wordt onze dienstverlening naar een hoger niveau gebracht. Naast grote projecten is Ron verantwoordelijk voor de samenwerking met de verschillende opleidingsinstituten, hiermee zorgen wij voor constante doorontwikkeling van onze vakkrachten en leerlingen, zodat wij de kwaliteit naar onze opdrachtgevers kunnen waarborgen.

Ewout Visser

Elk verkoopprobleem is voor hem een uitdaging want deze Haldu man pur sang streeft elke dag weer naar de optimale tevredenheid van onze klant. Zowel bij nieuwe als bij bestaande opdrachtgevers legt hij zijn oor te luister om de eisen en wensen om te zetten in een succesvolle plaatsing. Elke dag weer van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat waarna hij ook nog zijn creativiteit en betrokkenheid ten toon spreidt in het management team.

Natascha Janssen Eikhout

Natascha is binnen de Haldu Groep veranderd van functie en overgestapt naar het verkoopteam. Met vol enthousiasme zet zij zich dagelijks in om onze opdrachtgevers te ontzorgen. Pieken of dalen in uw personeelsplanning, dan bent u bij Natascha aan het juiste adres. Naast deze taken is Natascha ook hoofdverantwoordelijke voor onze Social Return trajecten, hier zorgt zij voor een optimale trajectbegeleiding, waardoor wij dagelijks nieuwe kansen creëren voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Robbert Muller

Deze kersverse vader is vorig jaar toegetreden tot het Haldu Groep team. Hij is binnen mum van tijd veranderd van functie en behoort nu tot een van onze accountmanagers. De begonnen buitendienstmedewerker stapt, indien nodig, alsnog in zijn bus om de bouw op te starten en onze vakmannen daarin te begeleiden. Geen taak is hem te veel en hij benut graag alle kansen. Zijn sterke motivatie en wil om te leren uit zich door binnenkort te beginnen aan de opleiding commerciële gesprekken voeren. Middels deze opleiding hoopt hij zich nog beter te ontwikkelen als accountmanager en om uiteindelijk de beste te worden.

Administratie

Imara Bons

Het op tijd ontvangen van de urenverantwoording, daar zet Imara de klok gelijk op. Want een correcte en tijdige urenverantwoording zorgt ervoor dat al onze medewerkers wekelijks hun salaris op de rekening bijgeschreven krijgen en dat bevordert de arbeidsprestatie op het werk. Daarnaast zorgt zij er voor dat onze opdrachtgevers de facturen (digitaal) aangeleverd krijgen. Verder maakt zij tijd voor liquiditeit door onze opdrachtgevers tijdig aan de financiële verplichtingen te herinneren.

Laura Rutten

Bij een accurate en oplossingsgerichte financial controller, hoort een assistente van dezelfde statuur die wij hebben gevonden in de persoon van Laura Rutten. Laura is door haar secure en loyale karakter een welkome versterking voor de afdeling en draagt er mede toe bij dat de directie tijdig van de correcte management informatie wordt voorzien. Met recht een kloppend hart van de onderneming. Haar vrolijkheid en opgeruimde karakter dragen daar zeker toe bij.

Marissa Leemans

Marissa is onze nieuwe aanwinst op de afdeling Administratie. Ze is Haldu Groep binnengetreden om ervaring op te doen over cijfertjes en getallen. Marissa studeert namelijk voor de opleiding Administratief Medewerker op het ROC in Nijmegen, die ze volgend jaar af kan ronden. Tijdens haar stage wil ze kennis opdoen over inkoopfacturen, verkoopfacturen en bank/kas. Uiteraard gaan we ons uiterste best doen om onze ervaringen en kennis zoveel mogelijk met haar te delen, zodat ze in 2017 haar studie goed kan afronden.

Janice Vissers

Janice is het eerste aanspreekpunt binnen Haldu Groep. Naast het verwelkomen en ontvangen van gasten, beheert Janice ook de receptie en is ze verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon. Ze zorgt niet alleen goed voor de gasten, maar ook voor onze werknemers. Zo plant ze onze medewerkers in voor het VCA examen, schrijft ze buitenlandse werknemers in voor HollandZorg én bestelt ze, samen met Marissa, de bedrijfskleding en bescherming, waardoor onze werknemers altijd netjes en beschermd op de bouw staan.

Ruud van de Lest

Sinds november 2016 biedt Ruud als controller ondersteuning aan de financiële administratie. Met zijn jarenlange ervaring en passie voor het vak helpt hij Haldu Groep graag om als landelijke operator te groeien. Daarnaast streeft hij ernaar om elke dag zijn kennis met collega’s te delen. Dit staat dan ook hoog in het vaandel en waaruit hij veel voldoening haalt. Een andere passie in zijn vakgebied? Verandermanagement “Dit is het mooiste wat er is en bovendien een van de grootste uitdagingen”. In zijn vrije tijd stapt Ruud graag op zijn ATB of racefiets. En wanneer hij zijn fanatieke uurtje weer gehad heeft, zit hij graag op de bank met een goede Science Fiction film of een Engelse detective.

Interne organisatie

Angelique van Hal

De regelnicht van onze organisatie in de meest positieve zin van het woord. Zowel privé als zakelijk is zij de steun en toeverlaat van onze directeur eigenaar Hans van Hal. Daar waar anderen gaan nadenken over een mogelijk probleem heeft zij de oplossing al voor handen. De interne organisatie is bij haar in goede en betrouwbare handen. Tevens neemt zij wekelijks deel aan ons management team overleg.

Sharon Kesseler

Op Sharon kunt u altijd rekenen want alles wat met rekenen en berekenen te maken heeft, regelt zij in onze organisatie. Tevens zet zij de puntje op de “i” in de correspondentie met onze uitzendkrachten, de ZZP’ers en de officiële instanties. In combinatie met Angelique is zij een pijler binnen de interne organisatie en zorgen zij dagelijks voor een gestroomlijnde samenwerking.

Chantal Hermkens

Chantal is in februari toegetreden tot het Haldu Team en zij is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Tot haar werkzaamheden behoren onder andere de nieuwe website, vacatureteksten, online werving, social media kanalen, folders, maar ook interne communicatie zoals een handboek. Om haar kennis te verbreden start ze binnenkort met de cursus Grafische Vormgeving, waar ze alles leert over Photoshop, Indesign en Illustrator. Middels deze programma’s kan Chantal straks professionele communicatie-uitingen maken, die jullie straks vast en zeker voorbij zien komen!

Ankie Nillesen

Dankzij Ankie zitten wij dagelijks in een schitterend bedrijfspand, zij draagt wekelijks zorg voor ons interieur, zodat wij elke dag weer vanuit deze mooie plek voor u aan de slag kunnen.

Annemieke Prudon

Annemieke is sinds september jl. onze nieuwe aanwinst voor de afdeling huisvesting. Samen met Nadine probeert ze de buitenlandse werknemers te voorzien van de juiste huisvesting, waardoor ze zich veilig en vertrouwd voelen. Annemieke is een waar organisatietalent dat alles tot in de puntjes geregeld wil hebben voor de vakmannen. Ze hecht er dan ook veel waarde aan als de werknemers zich serieus genomen voelen en ons 100% vertrouwen. Ze aarzelt ook geen moment als zich problemen voordoen en lost dit ter plekke op. Niet alleen is ze verantwoordelijk voor de huisvesting, ook zie je haar talent terug in de inleenoverkomsten die ze opstelt.​

Noud Peters

Noud is bij Haldu Groep begonnen als afstudeerstagiar. Voor zijn scriptie heeft hij onderzoek gedaan naar de knelpunten in de interne organisatie met betrekking tot de groei van vakmensen. Inmiddels is hij afgestudeerd en officieel bij Haldu groep in dienst getreden. Zijn werkzaamheden bestaan uit de ontwikkling van automatisering, het vastleggen en creëren van procesbeschrijvingen en procedures, het verhogen en automatiseren van informatievoorzieningen en het opstellen van functieprofielen.

Buitendienst

Tom van Alfen

Naast de reguliere zaken als begeleiden en ondersteunen op de diverse projecten door heel Nederland is Tom een afgestudeerd Veiligheidskundige. Met de komst van Tom kunnen wij onze organisatie naar een hoger niveau brengen, zodat onze opdrachtgevers en werknemers nog veiliger en beter hun werk kunnen doen. Tom is net als zijn beide collega’s door dagelijkse projectbezoeken de schakel tussen de diverse werkplekken en kantoor, daarbij is hij de man die voorkomende problemen en onduidelijkheden constateert voordat ze problemen veroorzaken, waardoor ter plaatste direct met opdrachtgevers en werknemers geschakeld kan worden. Dankzij deze werkwijze wordt er goed samengewerkt en worden problemen ten alle tijden snel opgelost.

Xander Verhoeven

Deze vrolijke, vroege vogel laat elke ochtend zijn gezicht bij verschillende projecten zien. Zo start hij nieuwe werknemers op, levert hij gereedschap of kleding af én speekt hij met zowel uitvoerders als werknemers over de voortgang. Xander is als laatste toegetreden tot de buitendienst, maar kennis over de bouwbranche had hij genoeg. Voorheen heeft hij steigers opgezet en afgebroken, waardoor de bouw hem niet onbekend is. Daarnaast heeft hij 3 jaar bij Weeze airport gewerkt, waardoor Duits zijn tweede taal is. Hierdoor weet hij altijd precies wat onze buitenlandse werknemers bedoelen, waarop hij vol enthousiasme kan inspelen.

Directie

Danny van Hal

Danny heeft medio 2013 de aandelen van zijn vader, Hans van Hal overgenomen en is nu samen met de mede aandeelhouder, Caspar Jansen verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen binnen Haldu Groep. Samen met het volledige team van Haldu wil hij een betrouwbare partner in personeelsdienstverlening zijn om zodoende de organisatie naar grotere hoogten te tillen en een vooraanstaande positie innemen in de sectoren bouw, techniek en automotive. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn in zijn ogen daarbij belangrijk pijlers

Caspar Jansen

De beste leverancier zijn van personeelsdiensten en contacten onderhouden met bestaande relaties en nieuwe relaties aanboren, dat zijn de zakelijke uitdagingen van Caspar. Elke dag zoeken naar mogelijkheden om effectieve en efficiënter samen te werken waardoor de opdrachtgever maximaal kan worden ontzorgd is zijn strategische focus waarmee de basis wordt gelegd voor een solide fundament onder Haldu Groep. Dit uiteraard in samenwerking met zijn nieuwe compagnon en het voltallige team van Haldu Groep.

Hans van Hal

Hans heeft medio 2013 afstand gedaan van zijn aandelen wat niet wil zeggen dat hij afscheid heeft genomen van Haldu Groep. Als adviseur op de achtergrond heeft hij nog steeds elke dag contact met de organisatie, de externe medewerkers en zijn relaties. En natuurlijk staat hij de directie en het management team met raad en daad bij op zijn eigen, bezielende en karakteristieke wijze waarvan de organisatie nog jaren hoopt te profiteren.

Niet gevonden wat je zocht?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures!

Schrijf je in